DHURO
Të dhuruara: 75€
Qëllimi: 100€
Dhurues: 99
×

Anëtarësohu:

Emri:

Info Kontakti:

Datëlindja:

Info Personale:

Ndihmoni studentët

Gjysëmhëna e Gjelbër e Kosovës është e përkushtuar që me aq mundësi dhe afinitet që ka të bëjë ndihmesë dhe lehtësime për nxënësit dhe studentët.

Një rini që nuk bën kërkime dhe hulumtime shkencore, është e vështirë që të rimëkëmbet dhe të zhvillohet.

Të jesh i suksesshëm në fushën shkencore, të përvetësosh dije dhe njohuri të reja, të merresh me zbulime dhe hulumtime shkencore, është diçka themeltare për zhvillimin e çdo populli dhe kombi.

Gjysëmhëna e Gjelbër e Kosovës ka vënë themel në bazë të respektit dhe të dinjitetit njerëzor, duke punuar për t’i mbrojtur të rinjtë nga zakonet e dëmshme pa dallim të shoqërisë duke marrë në konsideratë vlerat kombëtare dhe morale.

| Rr. Mehmet Pasha, Prizren

| +377 44 944 918

| info@gjysemhenaegjelber.org

| www.gjysemhenaegjelber.org

Copyright © 2018 Gjysëmhëna e Gjelbër e Kosovës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.