Anëtarësohu:

Emri:

Info Kontakti:

Datëlindja:

Info Personale:

Ekspozita e fotografive të vjetra të Ballkanit!

Ekspozita me pamje të vjetra e historike të qyteteve të ndryshme të Ballkanit u prezantua para publikut prizrenas.

Për tre ditë kjo ekspozitë zgjoi një kureshtje për moshat e reja dhe gjithsesi një nostalgji për të rriturit dhe të moshuarit.

Gjysëmhëna e Gjelbër e Kosovës ka vënë themel në bazë të respektit dhe të dinjitetit njerëzor, duke punuar për t’i mbrojtur të rinjtë nga zakonet e dëmshme pa dallim të shoqërisë duke marrë në konsideratë vlerat kombëtare dhe morale.

| Rr. Mehmet Pasha, Prizren

| +377 44 944 918

| info@gjysemhenaegjelber.org

| www.gjysemhenaegjelber.org

Copyright © 2018 Gjysëmhëna e Gjelbër e Kosovës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.