Anëtarësohu:

Emri:

Info Kontakti:

Datëlindja:

Info Personale:

Programi humanitar televiziv "Përmes vështirësish gjer ke yjet!" | 2007-2013
Lexo më shumë
Shfaqja teatrale "Pinokio" | 2007-8
Lexo më shumë
Kontrollim shëndetësor për familjet në nevojë | 2011
Lexo më shumë
Monitorimi i Spitalit Rajonal në Prizren! | 2013
Lexo më shumë
Shfaqja kinematografike e filmit "Balto" | 2011
Lexo më shumë
Trajnimi për dhënjen e ndihmës së parë! | 2012
Lexo më shumë
Monitorimi i Festivalit Dokufest | 2013
Lexo më shumë
Shfaqja teatrale "Një klithmë ulkonjash..." | 2010
Lexo më shumë
Ekspozita e fotografive të vjetra të Ballkanit! | 2015
Lexo më shumë
Panairi i Librit | 2011
Lexo më shumë
Panairi i Ëmbëlsirave | 2007-2013
Lexo më shumë

Gjysëmhëna e Gjelbër e Kosovës ka vënë themel në bazë të respektit dhe të dinjitetit njerëzor, duke punuar për t’i mbrojtur të rinjtë nga zakonet e dëmshme pa dallim të shoqërisë duke marrë në konsideratë vlerat kombëtare dhe morale.

| Rr. Mehmet Pasha, Prizren

| +377 44 944 918

| info@gjysemhenaegjelber.org

| www.gjysemhenaegjelber.org

Copyright © 2018 Gjysëmhëna e Gjelbër e Kosovës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.